Winlock always at your service!

Om het brandwerende en duurzame karakter van onze producten te kunnen waarborgen en hun goede werking bij brand te verzekeren is een gericht en onderbouwd onderhoud van uw brandwerende loop- of overheaddeur(en) op jaarlijkse basis aangewezen.

Bij WINLOCK doet u beroep op één aanspreekpunt want ook voor het onderhoud en herstellingen van uw brandwerende loop- of overheaddeuren kan u bij ons terecht. Vandaag, ging ons serviceteam langs bij een internationale fabrikant gespecialiseerd in winkelinrichtingen om de piston van één van hun brandwerende overheaddeuren ter plaatse te herstellen. Met als doel de klant in geval van brand van veel ellende en miserie te besparen. U kan verder al fluitend door het bedrijf wandelen!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor adviezen omtrent het optimaliseren van de levensduur en bedrijfszekerheid van uw brandwerende overheaddeuren.
Wij staan 24/7 tot uw dienst om u een probleemoplossend en tijdsefficiënt antwoord te bieden waarin de certificatie van onze diensten en onze producten zowel in onderhoud als in herstellingen vooropgesteld worden.

 

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon