Air lock

Eigenschappen

L1, L2, L3 en L4 (EN 1026 en EN12207)

Luchtdichtheid zorgt ervoor dat er slechts een kleine hoeveelheid gas stroomt tussen twee met een deur van elkaar gescheiden zones met verschillende luchtdruk.

Deze eigenschap wordt vaak gecombineerd met waterdichtheid en windbestendigheid. Samen worden deze kenmerken LWW genoemd (lucht-water-wind).

Waarvoor kunnen luchtdichte deuren dienen?

Met luchtdichtheidstests gaat men na of een gebouw luchtdicht is, wat de energieprestaties van het gebouw ten goede komt (bv. in combinatie met thermische isolatie).

Deze eigenschap is ook nuttig in de nucleaire sector, de chemische sector enz. Sommige zones worden onder hogere druk gezet om de overdracht van stof of deeltjes in naburige zones te verhinderen. Voor het afmeten van HVAC-machines is het cruciaal om de doorstroomdebieten van de ruimte en met name van de deuren en vensters te beheersen.

 

Metal+, de basis van elke Winlock-deur!

Het bijzondere van het Metal+ concept is zijn modulariteit: elke deur wordt gekenmerkt door dezelfde stevige structuur waardoor tal van eigenschappen en prestaties in één enkele binnen- of buitendeur kunnen worden verenigd! Ongeacht hun prestaties hebben de deuren van WINLOCK steeds hetzelfde uitzicht.
Ze kunnen afgewerkt worden in gegalvaniseerd staal van de hoogste kwaliteit, RVS of RAL-kleur. De verschillende onderdelen van het deurgeheel worden geschroefd (niet gelast). Dit kan dankzij het interne rondgaande kader. Deze zorgt voor een uitzonderlijke sterkte die leidt tot een minimaal onderhoud. Na schade of vandalisme kunnen er gemakkelijk onderdelen (zoals de scharnieren of de dekplaten) worden vervangen of opnieuw afgesteld.

 

  1. De unieke metal+ constructie verzekert een lange levensduur.
  2. Het onderhoud is minimaal, zelfs in extreme omstandigheden.
  3. Bij schade of vandalisme is een snelle herstelling vaak nog mogelijk, dankzij de unieke geschroefde constructie.
  4. De loopdeuren van WINLOCK hebben een garantie van 15 jaar!
  5. Gebruiksfrequentie: deuren behouden compartimenteringsfunctie, zelfs na 1.000.000 aantal open- en sluitcycli

Cumuleerbare bijkomende prestaties

De Winlock loopdeuren kunnen gecombineerd worden met verschillende toepassingen. Volgens uw behoeften kunnen aan de standaard Metal + onderstaande prestaties worden toegevoegd. 

Fire lock, Out lock, Safe lock, Noise lock, Food lock, Wind lock, Smoke lock, Anti-panic lock, Thermic lock, Bullet lock, Explosion lock

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat? Wij horen het graag.

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.

Vul onderstaande gegevens in en wij sturen graag de technische fiche op

Left Menu Icon