Explosion lock

Eigenschappen

EXR 1, EXR 2, EXR 3, EXR 4 en EXR 5 (EN 13123-1 en EN 13124-1)

De Winlock-loopdeuren worden regelmatig gebruikt door speciale-interventieteams omdat ze algemeen erkend worden als moeilijk te doorbreken!!

Deze expertise wordt gedeeld met het leger en met industriële sectoren zoals de gas- en de chemische sector.

Elke loopdeur is steeds het resultaat van een weg die samen met de klant wordt afgelegd en waarbij deze laatste zijn behoeften specificeert om het bestek te kunnen opstellen.

De expertise van Winlock op dit gebied heeft ons in staat gesteld om explosiebestendige deuren te ontwikkelen met een weerstand tot 8 t/m² (rekening houdend met de terugslag) voor de industrie.

 

Metal+, de basis van elke Winlock-loopdeur!

Het bijzondere van het Metal+ concept is zijn modulariteit: elke loopdeur wordt gekenmerkt door dezelfde stevige structuur waardoor tal van eigenschappen en prestaties in één enkele binnen- of buitendeur kunnen worden verenigd! Ongeacht hun prestaties hebben de loopdeuren van WINLOCK steeds hetzelfde uitzicht.
Ze kunnen afgewerkt worden in gegalvaniseerd staal van de hoogste kwaliteit, RVS of RAL-kleur. De verschillende onderdelen van het deurgeheel worden geschroefd (niet gelast). Dit kan dankzij het interne rondgaande kader. Deze zorgt voor een uitzonderlijke sterkte die leidt tot een minimaal onderhoud. Na schade of vandalisme kunnen er gemakkelijk onderdelen (zoals de scharnieren of de dekplaten) worden vervangen of opnieuw afgesteld.

 

  1. De unieke metal+ constructie verzekert een lange levensduur.
  2. Het onderhoud is minimaal, zelfs in extreme omstandigheden.
  3. Bij schade of vandalisme is een snelle herstelling vaak nog mogelijk, dankzij de unieke geschroefde constructie.
  4. De loopdeuren van WINLOCK hebben een garantie van 15 jaar!
  5. Gebruiksfrequentie: deuren behouden compartimenteringsfunctie, zelfs na 1.000.000 aantal open- en sluitcycli

Cumuleerbare bijkomende prestaties

De Winlock loopdeuren kunnen gecombineerd worden met verschillende toepassingen. Volgens uw behoeften kunnen aan de standaard Metal + onderstaande prestaties worden toegevoegd. 

Fire lock, Out lock, Safe lock, Noise lock, Food lock, Wind lock, Smoke lock, Air lock, Anti-panic lock, Thermic lock, Bullet lock

Interesse?

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat? Wij horen het graag.

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.

Vul onderstaande gegevens in en wij sturen graag de technische fiche op

Left Menu Icon