Onderhoud & service na aankoop

Om het brandwerende en duurzame karakter van onze producten te kunnen waarborgen en hun goede werking bij brand te verzekeren is een gericht en onderbouwd onderhoud aangewezen.

Wij staan 24/7 tot uw dienst om u een probleemoplossend en tijdsefficiënt antwoord te bieden waarin de certificatie van onze diensten en onze producten zowel in onderhoud als in herstellingen vooropgesteld worden.

Jaarlijks onderhoud

Wij raden aan om 1x per jaar of om de 1000 cycli een onderhoud te voorzien aan uw brandwerende overheaddeuren. Wanneer een overheaddeur regelmatig wordt gecontroleerd, worden gebreken sneller vastgesteld en kan er ook sneller ingegrepen worden. In de praktijk betekent dit vaak ook dat u grote herstellingen en/of grote kosten kan vermijden. U kan zelfs na de controle een conformiteitscertificaat aanvragen.

Indien u een onderhoud wenst, komen wij ter plaatse om alles in kaart te brengen en bezorgen u een passend voorstel. Naast een eenmalig onderhoud, staan wij ook open voor langdurige overeenkomsten. 

Opleiding techniekers

Voor ons is ontwikkeling en zelfontplooiing essentieel. Daarom krijgt iedere technieker de nodige opleidingen om zodat ze u de beste service kunnen bieden. 

De controles worden steeds uitgevoerd aan de hand van een checklist zo zal uw brandwerende overheaddeuren of loopdeuren van boven tot onder gecheckt worden. 

Neem contact met ons op

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon