Covid 19

Beste klanten,

Het is evident dat wij in deze Corona COVID 19 -tijden de richtlijnen en maatregelen afgekondigd door de overheid strikt volgen. Uw gezondheid en de gezondheid van uw en onze medewerkers liggen ons immers heel nauw aan het hart.

Wij kunnen u echter garanderen dat onze medewerkers op post blijven en wij hiermee maximaal de continuïteit van onze dienstverlening garanderen. Onze medewerkers worden gevraagd deels thuis, deels op kantoor te werken. Ten alle tijde volgen zij de gangbare hygiënevoorschriften strikt op.

Indien de aanwezigheid van onze medewerkers op de werven noodzakelijk is, zullen zij ook aanwezig zijn. Wanneer u het niet wenselijk acht dat onze medewerkers op de werf langskomen, vragen wij u ons hiervan op de hoogte te brengen. Wij zullen vervolgens – in overleg met u – uitkijken naar een alternatief om alsnog de continuïteit van uw project te kunnen garanderen.

Wij stellen graag ons virtueel platform van Starleaf ter beschikking. Dit maakt videoconferencing tussen verschillende merken hardware en diverse video protocollen mogelijk. Point-2-Point of multipoint videoconferencing. Het systeem beschikt over een ‘deel’functie wat het mogelijk maakt om presentaties of documenten met U te delen zodat U vanop afstand alles kan volgen.

De huidige situatie noopt ons tot creatieve oplossingen, die we desgevallend graag met u bespreken, teneinde onze dienstverlening in het kader van uw project ook vandaag en in de toekomst te kunnen garanderen.

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht dan kan je ons bereiken op info@winlockfiredoors.com

 

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon