Realisatie brandwerende deuren DSV Tholen!

DSV, gerenommeerde partner op vlak van internationaal transport en logistiek, beschikt over unieke opslagmagazijnen en distributiecentra over heel de wereld. Met als doel een toegevoegde waarde te kunnen bieden op vlak van transport en logistiek voor zowel grote als kleinere spelers.

Op het industrieterrein in Tholen bouwde de groep een nieuw logistiek magazijn van maar liefst 95.000 m², meteen ook hun grootste in Nederland. Het Zeeland, is een strategisch gekozen locatie, perfect centraal gelegen tussen Antwerpen en Rotterdam.

WINLOCK stond in voor de brandcompartimentering van de nieuwbouw. Voor de nieuwe realisatie brandwerende deuren DSV Tholen werden de brandwerende deuren geproduceerd en afgewerkt op maat van de behoeften van de opdrachtgever.

De compartimentshallen werden voorzien van LIQUID LOCK’s. Meer bepaald, CE-gemarkeerde brandwerende deuren Ei1 60 met vloeistofbarrière. De brandwerende deuren kregen een BICOLOR afwerking, wit aan de binnenzijde en grijs voor het buitenaanzicht. Tot slot zijn de brandwerende deuren uitgerust met een zichtvenster, brandwerende beglazing van 400 mm x 400 mm

Wij danken DSV – Global Transport and Logistics en ASSA ABLOY ENTRANCE SYSTEMS voor de fantastische samenwerking en het tot stand brengen van deze prachtige realisatie.

 

 

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon