De brandveiligheid van uw gebouw optimaliseren

Voor het optimaliseren van de veiligheid van een distributiecentrum van 40.000 m² voorzagen wij de montage van WINLOCK® brandwerende deuren EI1 120. De branddeuren zijn gekoppelde vluchtdeuren met paniekbar en verschillende draairichting zodat mensen kunnen vluchten in beide richtingen. Ze zijn afgewerkt in een blitse groene kleur

Voor onze branddeuren zijn bijkomende cumuleerbare prestaties steeds mogelijk. In dit geval is er een combinatie van de brandweerstand en anti-paniek functie. Maar andere bijkomende prestaties zijn inbraakwerendheid, luchtdichtheid, waterdichtheid, rookdichtheid, geluidswerend, explosiewerend en kogelwerend. De brandwerende deuren zijn bovendien eveneens van toepassing binnen een PGS-omgeving

Ben u ook op zoek naar een partner voor de brandveiligheid van uw gebouw?

Contacteer ons nu!

We staan u graag bij met raad en advies voor uw project.

 

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon