Project in de kijker: DECATHLON TILBURG

Decathlon is een sportwinkelketen van Franse oorsprong, opgericht in 1976. De winkel beschikt over meer dan 1500 vestigingen wereldwijd, verspreid over 51 landen.

Heerkens Van Bavel Bouw B.V. vertrouwde op WINLOCK voor de compartimentering van de vestiging te Tilburg, Nederland. We installeerden maar liefst zeven EI1 120 sectionaaldeuren, afgewerkt in RAL 3000. Ook installeerden we een twintigtal enkele branddeuren, waarvan er twaalf enkele branddeuren aan elkaar gekoppeld zijn om een vluchtweg te hebben in beide richtingen. Als laatste werden er ook twee dubbele branddeuren geïnstalleerd om de brandveiligheid optimaal te kunnen verzekeren.

Ook in België zijn er enkele vestigingen van Decathlon voorzien van WINLOCK brandwerende overheaddeuren. Voor zowel de vestiging in Chatelineau als in Oostende stond WINLOCK in voor de compartimentering.

Bent u ook op zoek naar een partner voor de brandveiligheid van uw gebouw? Contacteer ons:
sales@winlockfiredoors.com
+32 (0)9 340 50 20
www.winlockfiredoors.com

 

 

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon