Winlock zet voet aan wal in Nederland

In opdracht van ASSA ABLOY Entrance Systems kreeg WINLOCK de kans om een tiental brandwerende overheaddeuren te plaatsen bij LIDL in Almere. Een uniek project dat ons bedrijf toch wel op de kaart zet in Nederland. ??

WINLOCK is al langer bezig met voet aan wal te zetten in Nederland, met al meerdere succesverhalen tot gevolg. Maar dit was voor het jaar 2021 de kers op de taart. ?

Nu, we spreken hier niet over zomaar brandwerende overheaddeuren. De overheaddeuren werden in één lijn geplaatst, zoals je in de video kan zien. Dit omdat zo de PGS (15) kluis correct wordt afgesloten. Een uniek staaltje vakmanschap, als je het ons vraagt.

De overheaddeuren beschikken over een vloeistofbarrière en een brandweerstand van 60 minuten. Deze samenstelling is trouwens niet alleen mogelijk voor 60 minuten, maar ook voor 120, 180 en 240 minuten. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos! ?

Ook de kleur werd specifiek gekozen door onze klant: alles werd uitgevoerd in RAL 9006 (grijs). Zowel de poort, alsook de rails en besturingskast.

Bekijk zeker de video hier.

 

 

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon