Project in de kijker: WDP VEGHEL

WDP Veghel, een XXL farmaceutisch distributiecentrum op Foodpark Veghel. Het centrum omvat 62.000 m² oppervlakte aan opslaghal. Dit is vergelijkbaar met zo’n 26 voetbalvelden… Het warehouse wordt onderverdeeld in verschillende compartimenten, zodat deze zowel samen als apart gebruikt kunnen worden in de toekomst.

Het gebouw zal de hoofdzetel zijn van Alloga, onderdeel van Alliance Healthcare Nederland. Het zal onder meer dienst doen voor medicijnen voor coronapatiënten.

WDP is al lang trouwe partner van WINLOCK als het over brandcompartimentering gaat. Er werden dan ook brandwerende overheaddeuren geplaatst om de 4 compartimenten mooi van elkaar gescheiden te houden. Er werd gekozen voor een brandweerstand van maar liefst 2 uur (EI1 120), in combinatie met een vloeistofbarrière. Deze zal ervoor zorgen dat er geen giftige vloeistoffen kunnen oversijpelen tussen de compartimenten.

Bedankt, WDP – Warehouses with brains!

✅ EI1 60 – brandweerstand van 60 minuten
✅ LiquidLock: vloeistofbarrière

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse?
✉️ sales@winlockfiredoors.nl

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon