Project in de kijker: PAARDEKOOPER DEN HOORN

Paardekooper, dé autoriteit op het gebied van duurzame verpakkingsoplossingen in Nederland. Een heus familiebedrijf dat zich vooropstelt als een enthousiaste en betrouwbare partner voor elke potentiële klant. Sinds 2019 gaan ze zelfs door het leven als Koninklijke Paardekooper. Hun 100-jarige bestaan werd bekroond met deze titel.

Voor hun nieuwe vestiging in Den Hoorn, deden ze beroep op WINLOCK voor de brandcompartimentering. Wij gingen aan de slag, in samenwerking met Assa Abloy Netherlands, om het gebouw brandveilig te compartimenteren. Er werden enorme deuren geplaatst in de magazijnen, zoals je wel kan zien op de foto’s. Allen uitgerust met EW 180-brandweerstand.

Bedankt Assa Abloy Netherlands en Paardekooper voor het vertrouwen!

✅ EW 180 brandweerstand

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse?

✉️ sales@winlockfiredoors.nl

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon