Project in de kijker: JUMBO, NIEUWEGEIN

?PROJECT IN DE KIJKER: JUMBO NIEUWEGEM?

We hebben in opdracht van ASSA ABLOY Group, aannemer ASK-Romein Nederland en eindklant Jumbo Nederland opdracht gekregen voor het plaatsen van 10 brandwerende overheaddeuren, combinatie van EI 1 60, EI 1 120, buitentoepassing.

Jumbo Supermarkten gaat zijn distributiecentrum in Nieuwegein fors uitbreiden. Naast een uitbreiding van de verwerkingscapaciteit voor houdbare producten met ruim 6.000 vierkante meter aan mechanisatie, inclusief 11 gerobotiseerde lijnen, komt op het terrein ook een nieuw gemechaniseerd CDC voor de categorie Vers ter grootte van zo’n 40.000 vierkante meter. Daarmee gaat het dus om 46.000 vierkante meter extra.

Er is al gestart met de bouwwerkzaamheden. Karel de Jong, directeur Supply Chain, sloeg symbolisch de eerste ‘gele’ paal, in aanwezigheid van de familie van Eerd en de Raad van Bestuur van Jumbo.

De snelle groei van Jumbo vraagt om een tijdige vergroting van de logistieke capaciteit. Bij het in 2018 verwerven van de grond, ter grootte van ruim 200.000 m2 op bedrijventerrein De Liesbosch in Nieuwegein, was al rekening gehouden met uitbreidingsmogelijkheden. Ook in het reeds bestaande pand, het CDC voor houdbare producten, is ruimte voorzien voor uitbreiding van de mechanische verwerkingscapaciteit. Jumbo verwacht de uitbreiding van het bestaande CDC voor categorie houdbaar vanaf juni 2022 in gebruik te kunnen nemen. Het nieuwe gemechaniseerde CDC voor categorie vers is naar verwachting begin 2024 klaar.

Bedankt Assa Abloy Netherlands en Jumbo voor het vertrouwen!

✅ EI 1 60 – brandweerstand van 60 minuten
✅ EI 1 120 – brandweerstand van 120 minuten

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse?
✉️ sales@winlockfiredoors.nl

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon