Project in de kijker: HEYLEN WAREHOUSES, WEERT

? PROJECT IN DE KIJKER: HEYLEN WAREHOUSES ?

Heylen Warehouses bouwt een distributiecenter op Kampershoek 2.0, Weert, een unieke logistieke plek aan de rijksweg A2-E25, tussen Eindhoven en Maastricht en vlakbij de Belgische grens. De logistieke campus bestaat uit een modern distributie- en opslagcentrum met in totaal 118.085 m² magazijnoppervlakte.

WINLOCK werd ingeschakeld om 8 brandwerende overheaddeuren en 18 brandwerende loopdeuren te plaatsen voor Heylen Warehouses in Weert. Fase 1 is achter de rug en fase 2 start in november 2022. Momenteel zijn er al 3 overheaddeuren en 6 loopdeuren geplaatst.

Bedankt Heylen Warehouses & wilma wastiau!

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon