Toekomstig project: KLG, Eersel

?Toekomstig project: KLG Eersel ?

Logistiek dienstverlener KLG Europe heeft verschillende vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië. Vanuit het Brabantse Eersel bedient het bedrijf vooral Frankrijk. Vandaar dat voor de nieuwe vestiging opnieuw is gekozen voor deze locatie, iets verderop op een kavel die al langer in het bezit is van KLG. Dat heeft ook nog eens een bijkomend ‘groen’ voordeel.

KLG Europe groeit flink door, een nieuw pand was hard nodig. De nieuwbouw ligt op een kavel iets verderop, tegen de A67 aan waardoor je snel richting Frankrijk kunt. Ook ten opzichte van de andere hoofdader richting Frankrijk, de A2 via Luik, ligt deze locatie erg gunstig.

“Een andere locatie, verder weg van onze huidige locatie in Eersel, was geen optie”

Op deze nieuwe locatie zal Winlock 16 EI1 60 brandwerende overheaddeuren voorzien.

Bedankt KLG Europe!

✅ EI 1 60 – brandweerstand van 60 minuten

✅ Op maat van de klant

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon