Toekomstig project: MOLCO, WIJCHEN

Steeds meer autobedrijven die opzoek zijn naar auto-onderdelen met hoogwaardige kwaliteit voor een voordelige prijs weten Molco Car Parts te vinden. Door het grote vertrouwen waren ze hun magazijn in Druten na 7 jaar alweer uitgegroeid. Met die reden zijn ze opzoek gegaan naar een nieuwe oplossing om de groei door te kunnen zetten.

Met deze zoektocht zijn ze uiteindelijk uitgekomen op een leeg stuk grond in Wijchen van 16.072 m². Hier is Bouwbedrijf van de Ven op het moment bezig met het bouwen van een compleet nieuw magazijn en kantoorruimte waar Molco vanaf volgend jaar hun werkzaamheden zullen vervolgen.

Winlock zal 2 x EI1 60 brandwerende overheaddeuren leveren en plaatsen.

 

Bedankt Van de Ven & Molco!

✅ EI 1 60 – brandweerstand van 60 minuten

Wenst u een offerte op maat? Of een afspraak ter plaatse?
✉️ sales@winlockfiredoors.nl

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon