Toekomstig project: Heylen Warehouses Belgium, Puttershoek

SHIPP 21 is de nieuwste hotspot naast Rotterdam. Gelegen in de provincie Zuid-Holland, tussen de Dordrechtse Kil en de Haven van Rotterdam, ontwikkelen we een grootschalige industriële campus voor watergebonden logistieke en (semi-)industriële activiteiten zoals bijvoorbeeld e-commerce, koel- en vriesopslag, maakindustrie, maritieme toelevering,… De campus biedt 230.000m² aan warehouseruimte en wordt gefaseerd gebouwd. Om de aansluiting tussen de N217 en de SHIPP 21 campus te optimaliseren, wordt een nieuwe ontsluitingsweg gerealiseerd. Voor de woonkern van Puttershoek betekent dit minder verkeersoverlast en meer veiligheid. In november 2021 werd gestart met de aanleg van de nieuwe ontsluiting.

Er werd beroep gedaan op Winlock voor volgende plaatsing:

  • 22 x P EI1 60 + WIPO HD + KNX + VAST PANEEL
  • 2 x P EI1 60 + WIPO HD + KNX
  • 1 x P EI1 60 + WIPO + KNX

Bedankt Heylen Warehouses!

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon