Toekomstig project: Intergamma, Tiel

Intergamma bouwt, samen met ontwikkelpartner Montea, een nieuw distributiecentrum in Tiel. Het gebouw gaat, met minimaal een BREEAM Excellent certificering, behoren tot de 10% meest duurzame nieuwbouwontwikkelingen. Het betreft de herontwikkeling van het oude industrieterrein van glasfabriek AGC naar een duurzame logistieke hub. Met een oppervlakte van ca 95.000 m² wordt dit distributiecentrum bovendien één van de grootste van Nederland. Vanuit het nieuwe distributiecentrum worden vanaf midden 2025 alle 360 bouwmarkten van GAMMA en Karwei in Nederland en België bevoorraad.

Winlock mag er elf sectionaalpoorten met een brandwerendheid van 120 minuten, waarvan acht poorten stralingswerend zullen zijn, alsook één sectionaalpoort met een brandwerendheid van 60 minuten.

Bedankt, Intergamma!

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon