SHIPP21 Puttershoek

Fase 2: SHIPP 21, Puttershoek

Nederland wordt beschouwd als één van de belangrijkste en meest ontwikkelde logistieke markten in Europa met zijn twee belangrijkste havens: Rotterdam en luchthaven Schiphol Amsterdam. Omdat de vraag groter is dan het aanbod in het Rotterdamse district, creëert SHIPP 21 de unieke kans voor bedrijven om zich in Zuid-Holland tussen de haven van Rotterdam en Moerdijk te vestigen.

Deze nieuwe en grootschalige industriële campus voor watergebonden logistieke en (semi-)industriële activiteiten zoals bijvoorbeeld e-commerce, koel- en vriesopslag, maakindustrie en maritieme toelevering biedt 230.000m² aan warehouseruimte. Dit met een eigen binnenhaven en een strategische ligging nabij diverse snelwegen en verbindingswegen.

Er werd Winlock gevraagd om voor de 2de fase van dit project drie brandwerende overheaddeuren te plaatsen met een brandweerstand van 60 minuten.
Dit naast de 25 reeds bestelde brandwerende overheaddeuren bij aanvang van dit project.

Bedankt, Heylen Warehouses!

Deel dit nieuws

Choose your country

By selecting your country you will see local offers and information.
Left Menu Icon